PALVELUT JA HINNASTOPalvelut

Tarjoan peruseläinlääkäripalveluja pieneläimille. Koirien ja kissojen lisäksi hoidan pikkulemmikkejä kuten kaneja ja jyrsijöitä. Vastaanotolta löytyy mm. kattava laboratorio, ultraäänitutkimuslaite, hammaskivenpoistolaite ja verenpainemittari.

Perustoimenpiteiden lisäksi annan akupunktiohoitoa ja hoidan kissojen käyttäytymisen liittyviä ongelmia. Teen myös kotikäyntejä sopimuksen mukaan. Yleisimpiä kotikäyntinä tehtäviä toimenpiteitä ovat rokotukset, mikrosirutukset, pentutarkastukset sekä sen ajan tullessa kotieutanasia rauhallisesti omassa tutussa ympäristössä.

Kirurgisista toimenpiteistä onnistuvat koirien kastraatiot, kissojen kastraatiot ja sterilaatiot sekä yksinkertaiset patinpoistot. Leikkaukset suoritetaan lihaksen- tai suonensisäisessä anestesiassa. Vastaanotolla ei ole inhalaatioanestesiaa. Tällä hetkellä meillä ei ole myöskään mahdollisutta röntgentutkimuksiin tai suurempiin kirurgisiin toimenpiteisiin.

Hammaskivenpoistossa potilas on suonensisäisessä anestesiassa, intuboituna ja hengittää lisähappea hengitysputken kautta toimenpiteen ajan. Hammaskivenpoistoon sisältyy käsi-instrumentein tehtävä suun ja hampaiden tarkastus ja löydösten merkitseminen hammaskarttaan.


Hinnasto

Eläinlääkäripalvelut

Toimenpidehinnasto löytyy vastaanoton nettisivuilta www.elainlaakariin.com

Kissan käytösongelman hoito kotikäyntinä 

Sisältää käynnin 1-2 h, hoitosuunnitelman ja seurannan 3 kk

180€

Matkakulut kotikäynneissä

0,60 €/ km

Puhelinneuvonta

75 € / puhelu

Kotikäyntien ja puhelinneuvonnan ajanvaraus puh. 040 1642161 tai elainlaakarijohanna@gmail.com