PALVELUT JA HINNASTOPalvelut

Tarjoan peruseläinlääkäripalveluja pieneläimille. Koirien ja kissojen lisäksi hoidan pikkulemmikkejä kuten kaneja ja jyrsijöitä. Vastaanotolta löytyy mm. kattava laboratorio, ultraäänitutkimuslaite, hammaskivenpoistolaite ja verenpainemittari.

Perustoimenpiteiden lisäksi annan akupunktiohoitoa. Teen myös kotikäyntejä sopimuksen mukaan. Yleisimpiä kotikäyntinä tehtäviä toimenpiteitä ovat rokotukset, mikrosirutukset, pentutarkastukset sekä sen ajan tullessa kotieutanasia rauhallisesti omassa tutussa ympäristössä.

Autan kaikenlaisissa kissojen käyttäytymiseen liittyvissä asioissa ja kirjoitan kissojen käyttäytymistä ja hyvinvointia käsittelevää Kissan silmin -blogia. Hoidan kissojen käyttäytymiseen liittyviä ongelmia vastaanotolla ja kotikäynteinä. Kauempana asuville asiakkaille tarjoan puhelinkonsultaatiota. 

Kirurgisista toimenpiteistä onnistuvat koirien kastraatiot, kissojen kastraatiot ja sterilaatiot sekä yksinkertaiset patinpoistot. Leikkaukset suoritetaan lihaksen- tai suonensisäisessä anestesiassa. Vastaanotolla ei ole inhalaatioanestesiaa. Tällä hetkellä meillä ei ole myöskään mahdollisutta röntgentutkimuksiin tai suurempiin kirurgisiin toimenpiteisiin.

Hammaskivenpoistossa potilas on suonensisäisessä anestesiassa, intuboituna ja hengittää lisähappea hengitysputken kautta toimenpiteen ajan. Hammaskivenpoistoon sisältyy käsi-instrumentein tehtävä suun ja hampaiden tarkastus ja löydösten merkitseminen hammaskarttaan.


Hinnasto

Eläinlääkäripalvelut

Toimenpidehinnasto ja nettiajanvaraus löytyy vastaanoton nettisivuilta
 https://www.aulangonelainlaakaritalo.fi

Kissan käytösongelman hoito puhelinkonsultaationa

Sis. sähköpostitse toimitettuihin esitietoihin tutustuminen ja puhelu 40 min

 100 € 


Puhelinkonsultaation ajanvaraus puh. 040 1642161 tai elainlaakarijohanna@gmail.com